JEAN-LOUIS CHAVE Rouge 2004
JEAN-LOUIS CHAVE Rouge 2004
JEAN-LOUIS CHAVE Rouge 2004
JEAN-LOUIS CHAVE Rouge 2004
JEAN-LOUIS CHAVE Rouge 2004
JEAN-LOUIS CHAVE Rouge 2004
Sollten mehrere Flaschen vorrätig sein, ist das Foto unverbindlich und veranschaulicht den Erhaltungszustand der Flasche.

2004 JEAN-LOUIS CHAVE Rouge 2004

Zustand : Gut

Auf Lager 6 Flaschen
450,00 € o. MwSt. 450,00 € MwSt.
Versand heute
Voraussichtliche Lieferung zwischen am Freitag 28 Juni und Freitag 12 Juli
450,00 € o. MwSt.
450,00 € MwSt.
450,00 € o. MwSt.
450,00 € MwSt.

EXPRESSLIEFERUNG Bestellungen bis 14 Uhr versenden wir noch am gleichen Tag.
SORGFÄLTIGE VORBEREITUNG IHRER BESTELLUNG Entdecken Sie, wie Ihre Bestellungen versandt werden
OPTIMALE LAGERBEDINGUNGEN Alle Flaschen werden unter besten Bedingungen gelagert
Andere Jahrgänge von Domaine Jean-Louis Chave auf Lager:

Die Meinung der Experten

17.5/20
La Revue du Vin de France
91 / 100
Jamie Goode Dezember - 2008
Jamie Goode
Brauchen Sie Hilfe ? Unser Team ist für Sie da!
Kontaktiere uns
Haben Sie eine Flasche zu verkaufen? Holen Sie sich das beste Angebot basierend auf dem Markt.
Erfahren Sie mehr
Jahrgang Wein  2004
Region Rhône
Bezeichnung Hermitage Rouge
Farbe Rot
Volumen 0.75 l
Land Frankreich
Domaine Jean-Louis Chave
Domaine Jean-Louis Chave

The Jean Louis Chave estate is the jewel of a centuries-old family. Jean Louis Chave is the sixth generation of winemakers from this estate. The estate is renowned for its very high quality Hermitage wines.

Located in the north of the Rhône region, the estate includes a 10 hectare vineyard for the production of its red wines; including a plot of very old Les Roucoules vines, another 80-year-old Les Bessards, relatively young vines at Ermite, extremely old at Péléat and Beaumes, and 50-year-old vines at Méal. Each of these vineyards produces a wine with slightly different aroma, texture and flavor palettes, but the "sum of the parts" is far more interesting than each cuvée taken individually.

The red Hermitage of the Chave estate becomes dazzling after several years of aging. Full and concentrated, magnificently complex and racy, it develops a wide range of aromas ranging from blackcurrant to smoke, including notes of prune and spices. The white, from the Jean Louis Chave estate, develops creamy and honeyed aromas of hazelnut, peach and apricot, of a rare smoothness, has an aging potential of several decades. These Hermitages impose themselves, by their freshness, their balance, their delicacy, and their length, clearly above all the others.