CHÂTEAU CANTENAC BROWN 1995
CHÂTEAU CANTENAC BROWN 1995
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CHÂTEAU CANTENAC BROWN 1995
CHÂTEAU CANTENAC BROWN 1995
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1995

CHÂTEAU CANTENAC BROWN 1995

Rebsorte/Mischung: Cabernet Sauvignon (~65 %), Merlot (~30 %), Cabernet Franc (~5 %) (Variationen sind von Jahrgang zu Jahrgang möglich)

Reifung: Französische Eichenfässer. 60 % neue Eichenfässer. 40 % Fässer aus einem einzigen Jahrgang.

Reifegrad: Alter Wein

Speisen- und Weinempfehlung: Rotes Fleisch, Gerichte mit Soße, Wild und Federn, Geflügel, kräftiger Ziegen- und Kuhkäse (Brie, alter Chavignol, Maroilles), Kaffee- oder Schokoladendesserts.

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Zustand : Gut

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Jahrgang Wein  1995
Region Bordeaux
Bezeichnung Margaux
Farbe Rot
Volumen 0.75 l
Land Frankreich
Château Cantenac Brown
Château Cantenac Brown
Since 2006, a policy of rational cultivation is conducted throughout the vineyard, the wines Cantenac Brown occurred on rocky land south of the village on a ground of grave typical Medoc. The average age of vines Cantenac Brown is 35 years, the planting density is 8500 to 10,000 plants per hectare, the yield is 45 hectoliters per hectare. The planting of Cantenac Brown is composed of 65% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot and 5% Cabernet Franc which produce wines with an intense bouquet, suitable for aging.