CHÂTEAU LASCOMBES 1998
CHÂTEAU LASCOMBES 1998
CHÂTEAU LASCOMBES 1998
CHÂTEAU LASCOMBES 1998
CHÂTEAU LASCOMBES 1998
CHÂTEAU LASCOMBES 1998
CHÂTEAU LASCOMBES 1998
CHÂTEAU LASCOMBES 1998
Sollten mehrere Flaschen vorrätig sein, ist das Foto unverbindlich und veranschaulicht den Erhaltungszustand der Flasche.
1998

CHÂTEAU LASCOMBES 1998

Zustand : Gut

Auf Lager 0 Flasche
75,00 € o. MwSt. 75,00 € MwSt.

Etikett : Leicht beschädigt

Auf Lager 0 Flasche
71,67 € o. MwSt. 71,67 € MwSt.

Etikett : Beschädigt

Info : Unleserlicher Jahrgang auf dem Etikett, aber lesbar auf dem Korken

Auf Lager 0 Flasche
65,00 € o. MwSt. 65,00 € MwSt.
75,00 € o. MwSt.
75,00 € MwSt.
Dieses Produkt ist nicht mehr verfügbar Benachrichtige mich, wenn es verfügbar ist
Andere Jahrgänge von Château Lascombes auf Lager:
Haben Sie eine Flasche zu verkaufen? Holen Sie sich das beste Angebot basierend auf dem Markt.
Kontaktiere uns

Die Meinung der Experten

87 / 100
Jean-Marc Quarin Mai - 2001
Jean-Marc Quarin
Dark red. Average intensity to good. Vive. Net. Average intensity to good. Vanilla. Note a little woody and animal. Fruity ripe enough. The same. The wood note is a little "planchue". Entry in the mouth discreet, developing on a medium body and fruity. The wine develops well balanced but not very expressive with a tanicity a little "lean". The depth is missing. A very Lascombes appearance in the final.
Mehr lesen
Jahrgang Wein  1998
Region Bordeaux
Bezeichnung Margaux
Farbe Rot
Volumen 0.75 l
Land Frankreich
Château Lascombes
Château Lascombes

The Château Lascombes is a vineyard located in Margaux in Gironde. AOC Medoc, it is ranked second cru classé in Médoc wine official Classification of 1855 Bordeaux. 

The 50 hectares of vineyard Chateau Lascombes (55% Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc 5%, 35% Merlot and Petit Verdot 5%) benefit from deep gravel soils. Chateau Lascombes the field, practice every year, green harvesting, to improve the quality of wine, getting more concentration. Chateau Lascombes : Vinification in temperature-controlled stainless steel tanks, malolactic fermentation in barrels of Merlot. Ageing for 18 months in new oak barrels and 60%, egg white fining. 

>> See all the crus classés of Médoc classification (ranking of 1855)